Tot hier en niet verder

Tashi Delek… Namaste

Samdo 3900 meter eindpunt van onze klim. We moeten terug helaas. Afdaling Larke pas levensgevaarlijk door ijs. Dus 6 dagen dezelfde weg terug. Straf? Absoluut niet… nu laat de schoonheid zich van de andere kant bekijken als  pijnlijke knieën bij het dalen het zicht niet beperken.

We laten de foto’s het verhaal vertellen van de afgelopen dagen… van de bergen, de mensen, de dorpen… het heeft ons ontroerd en geraakt.

Nog 700 euro te gaan voor 700 kookstoven… een beetje warmte kan hier nog wel bij, want het vriest.

Veel dank aan iedereen die ons en dit project ondersteunen.

Tot het volgend bericht met Manuslu groeten,
Nicole en Walter

Geplaatst in Blog, Nieuws, Sidebar.

4 reacties

 1. Nicole en Walter,
  Wat constateren we?Dat oudere knietjes geen jonge knietjes zijn.Heerlijk genoten van de verslaggeving en de foto’s.Geniet verder van de romantische tochten en proficiat voor jullie inzet.Veel sukses ;in gedachten volg ik jullie.
  warme groetjes
  Monik

 2. Dag Walter&lieve Nicole,

  Wat jammer dat we knieën hebben die het soms niet meer doen. De wereld en ons leven zou er totaal anders uitzien, wanneer we ons DAAR geen zorgen over hoefden te maken.
  We moeten echter leren leven en omgaan met beperkingen en zo geldt dat ook voor onze knieën en in dit geval voor die van Nicole. Jammer en misschien een beetje helaas, maar verder begrijp ik geen ernstige inbreuk op jullie mooie klimwandeltocht naar Samdo. Ik zie in elk geval hele mooie foto’s die een herkenbare impressie geven van dat ‘andere leven’ dan het relatief luxe leven dat wij gewend zijn: vooral fysiek heel zwaar/intensief en nog altijd geen perspectief op verbetering/verlichting op korte termijn. En natuurlijk al helemaal niet in afgelegen dorpjes in de Himalaya. Chapeau voor jullie inzet en, het moet gezegd, het resultaat mag er zeker zijn! Liefs Herman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.