Volg de sponsoractie!

Nepal Geeft

We vinden dat de mensen een goede gezondheid verdienen, dat zij met goed onderwijs hun levenskansen kunnen vergroten, dat een gemeenschapsopbouw versterkend kan werken en economische projecten essentieel zijn.Daarom ondersteunen wij in samenwerking met de plaatselijke mensen en organisaties een aantal van deze projecten; duurzaam, kleinschalig, gericht op zelfstandigheid.
Nepal Geeft
Nepal Geeft
Een operatie om de gespleten lip en het gehemelte van de 11-jarige Tulasa te sluiten - daar gaan we aan het begin van dit nieuwe jaar voor! Een ingreep die haar ouders helaas niet kunnen bekostigen, maar daar komen wij in beeld! Zou het niet heerlijk zijn als Tulasa straks zonder hoofdpijn en koorts het jaar kan beleven? Én, belangrijker nog, dat ze zoals ze zelf zegt ‘er mooi uitziet, zich goed kan uiten en kan eten als ieder ander’. Mogen wij ook van u een bijdrage voor de operatie van deze kleine dame ontvangen?

Help mee en lees meer over deze actie op onze website! //www.nepalgeeft.org/2020/08/sponsoractie/
Nepal Geeft
Nepal Geeft
Tulasa is 11 jaar oud, woont in het HEAD Enable Home en is de vijfde dochter in het gezin van vader Luware en moeder Batuli. Ze is geboren met een gespleten lip en gehemelte, in de volksmond ook wel hazenlip genoemd. Dit bemoeilijkt voor haar vooral het praten, eten en haar gezondheid, maar naast de praktische zaken beïnvloedt het ook haar leven verder. Zo ontwikkelde zij zich niet goed op school stopte zij zelfs op 8-jarige leeftijd met school, omdat ze daar gepest werd met haar handicap. Gelukkig vond zij in HEAD een school waarin zij zichzelf kan zijn, niet meer gepest wordt en ontzettend haar best doet. Nu nog een operatie om haar lip en gehemelte te sluiten…

Help mee en lees meer over deze actie op onze website! //www.nepalgeeft.org/2020/08/sponsoractie/
Nepal Geeft
Nepal Geeft
Zonder pijn kunnen lopen - dàt willen wij voor Pushpa realiseren. Aangepaste schoenen helpen, maar de echte oplossing blijft een operatie. Een operatie die haar ouders als boeren met een groot gezin niet zomaar kunnen bekostigen. Pushpa is door haar verblijf bij HEAD al op vele manieren gegroeid, ze is nu een open, leergierig meisje dat enorm geniet van school en haar zelfstandigheid. Dansen kan ze als de beste en wat zou het mooi zijn als zij na haar operatie dit zonder pijn zou kunnen doen! Zwiert u haar eerste echte dans mee aan?

Help mee en lees meer over deze actie op onze website! //www.nepalgeeft.org/2020/08/sponsoractie/
Nepal Geeft
Nepal Geeft
Pushpa werd 9 jaar geleden geboren met een klompvoet, als dochter van vader Pare en moeder Nani in een gezin met negen gezinsleden. Waar zij eerst niet naar school kon, omdat de school te ver was om te lopen met haar handicap, heeft zij nu haar plek gevonden bij HEAD. In september 2018 kreeg Pushpa aangepaste schoenen, waardoor de pijn tijdens het lopen draaglijker is geworden. Om haar mobiliteit écht te verbeteren, is een operatie nog nodig - zou dat door kunnen gaan in 2020?

Help mee en lees meer over deze actie op onze website! //www.nepalgeeft.org/2020/08/sponsoractie/
Nepal Geeft
Nepal Geeft
Gaugora, Pushpa, Laxmi en Ram kwamen onder de aandacht van Nepal Geeft! nadat onze vrijwilligers Loes en Bram in september 2018 een bezoek hebben gebracht aan HEAD. Zij reisden samen met onze secretaris Herman de Jong naar Nepal af met een doel: Loes is kinderergotherapeute en Bram is basisarts, waardoor zij van grote waarde waren voor het onderzoeken van de kinderen van HEAD. Loes en Bram hebben alle kinderen onderzocht en alle mogelijke verbeteringen in kaart gebracht. Voor deze vier bijzondere kinderen kan net dat extra beetje hulp een groot verschil maken. Wij gaan ervoor, u ook?

Lees meer over deze actie op onze website: //www.nepalgeeft.org/2020/08/sponsoractie/
Geplaatst in Blog, Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.