Aangekomen in Simikot…

Na 4 dagen vroeg opstaan, via 4 vliegvelden, een stormnacht in Kathmandu, een busreis van 13 uur in de snikhete zon zonder airco eindelijk op onze bestemming aangekomen. Simikot Head Nepal met hartelijk ontvangst van Chhitup en zijn team. Meteen maar een bezoek aan het Vision en Enable Home, 2 tehuizen voor gehandicapte kinderen.

Indrukwekkende samenkomst met speeches, zang , dans en indringende vragen van de kinderen aan ons. Rondleiding in Simikot met enthousiaste leraar Engels Resham… de plaats is echt arm en ver van alles afgelegen.. met een armoede die je diep raakt.

…mooie natuur dat wel. Uitvalbasis voor onze trekking, wordt een mooi avontuur met voorspeld goed weer.. tot de volgende keer.

Geplaatst in Blog, Nieuws, Sponsortrekking sidebar.

Eén reactie

  1. Fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen en hartelijk zijn ontvangen na een lange en vermoeiende reis met veel overstappen, heel lange busreis maar nu dan eindelijk gaan jullie vol goede moed beginnen aan jullie missie.
    Ik wens jullie heel veel succes, zonder ongelukken, met goede spirit, mooie wandelingen door indrukwekkende vergezichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.