Loop mee 13 januari Promenade de la Hoëgne Ardennen

Begin het jaar goed, strek de benen en loop mee met een training/sponsorloop van de 5 vrienden (Andi, Bart, Ben, Frans en Walter) die in april hoog in Himalaya een echte sponsortocht van 6 dagen lopen ter ondersteuning van de blinde en anders gehandicapte kinderen in de twee tehuizen van HEAD Nepal in Simikot. We lopen een prachtige wandeling langs en rondom de rivier de Hoëgne bij Hockai ongeveer 14 km. Wij zorgen voor de route, organisatie transport en soep onderweg, jij voor water, lunch en donatie.

Vertrek in Maastricht om 10 uur bij het station.

Vertrek wandeling 11.00 uur vanaf parkeerplaats Promenade de Belleheid, Rue Roquez 47 Sart-lez-Spa

Lunch rond 13.30 uur met soep. Einde wandeling rond 15.30

Wil je meelopen? Stuur dan even een berichtje aan nepal.trip.2019@gmail.com

Walk with Januari 13th Hike Hoëgne Ardennes

Start the year well, stretch your legs and walk with us a training/sponsoring run of 5 friends (Andi, Bart, Ben, Frans and Walter) who in April high in Himalaya run a real 6 day sponsorship trip to support the blind and otherwise disabled children in the two homes of HEAD Nepal in Simikot. We walk a beautiful hike along and around the river Hoëgne at Hockai about 14 km. We provide the route, organization transport and soup on the way during the lunch, you for water, lunch and donation.

Departure in Maastricht at 10 am at the station. Departure walk 11 o’clock at parking place Promenade de la Pont de Belleheid, Rue Roquez 49 Sart-lez-Spa

Interested to join us? Just send us a mail: nepal.trip.2019@gmail.com

Geplaatst in April-trek, Blog, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.