Tweede sponsor wandeling in de Ardennen (la Hoëgne) voor ondersteuning blinde kinderen in Nepal

Gisteren 13 januari regende het pijpenstelen, in de Ardennen, bijna de hele dag. Toch hield ‘de groep van 5’ haar tweede trainingstocht als voorbereiding voor de sponsorloop in april in het Himalaya gebergte, als ondersteuning van blinde kinderen in Nepal. Met hen mee liepen 14 helden in deze mooie tocht langs het kolkende riviertje La Hoëgne. We zakten weg in de natte brij die eigenlijk de paden behoorden te zijn, sprongen over snelstromende zijbeekjes, staken al dansend de vele romantische bruggetjes over, werden nat tot op het bot, aten dicht op elkaar gepakt in een uiterst krap bushokje, gesterkt door de heerlijke soep van Walter en de rijkelijk belegde broodjes van Frans en Yvonne en eindigden, opgelucht dat we er waren, in het warme restaurant aan het eind van de tocht met een welverdiende kop warme chocomelk of een Val Dieu-tje. En onze lopers stopten ook nog €290 in de pot… daarvoor onze hartelijke dank!

Op zondag 10 februari (14.00 tot 20.00 uur) bieden we een dagprogramma met o.a. informatie over Nepal, lezingen van Paul Vleugels, reisverslag over de trekking van Walter Swinnen die de tocht al eerder gelopen heeft, een Chi Kung, Tai Chi kennismakingsworkshop en uitvoering van Chi Neng Qigong LCUPCD. Daarnaast een ludieke veiling, wordt er geschilderd met Barbara en vanaf 16.45 uur live muziek: akoestisch gitaar van John (Vintage band) en Eddie met zijn accordeon (Franse chansons).
Locatie: wijkgebouw Moetiara Maloekoe, Godefridus v. Heerstraat 3, Maastricht.

Meer informatie en het gehele dag programma staat binnenkort op de website. Meld je hieronder aan om updates wanneer we dit bekendmaken. Of volg ons op facebook of instagram.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons dan een mailtje: nepal.trip.2019@gmail.com

Second sponsor walk in the Ardennes (la Hoëgne) to support blind children in Nepal

Yesterday January 13th it rained cats and dogs in the Ardennes, almost all day. Yet ‘the group of 5’ held their second training tour in preparation for the sponsor run in April in the Himalayan Mountains to support blind children in Nepal. With them 14 heroes walked along the swirling river La Hoegne. We sank into the wet mash that should have been the paths, jumped over fast flowing side streams, crossed the many romantic bridges while dancing, got wet to the bone, ate close together in a very tight bus shelter, strengthened by the delicious soup of Walter and the richly filled sandwiches of Frans and Yvonne and ended, relieved that we were there, in the warm restaurant at the end of the trip with a well-deserved cup of hot chocolate milk or a Val Dieu. And our runners also put €290 in the pot… For that we thank you very much!

On Sunday February 10 (14.00 to 20.00 hours) we offer a day program with information about Nepal, lectures by Paul Vleugels, travelogue about the trekking of Walter Swinnen who has already made the trip, a Chi Kung, Tai Chi introduction workshop and performance of Chi Neng Qigong LCUPCD. Next to that a large auction, there will be painting with Barbara and ending the event with live music: acoustic guitar of John (Vintage band) and Eddie with his accordion (French chansons).
Location: wijkgebouw Moetiara Maloekoe, Godefridus v. Heerstraat 3, Maastricht.

More information, as well as the full day program will soon be on this website. Sign up below to receive updates when we announce this. Or follow us on facebook or instagram.

If you have any questions or remarks, please send us an email: nepal.trip.2019@gmail.com

Geplaatst in April-trek, Blog, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.