Wij zijn er klaar voor…

Gisteren onze laatste trainingstocht gelopen in de Ardennen en nu zijn we er klaar voor. Vanaf december zijn we bezig geweest met de voorbereiding van onze sponsortocht. Talloze mails, appjes, Facebook en Instagram berichten verstuurd, trainingslopen georganiseerd, een succesvolle Nepaldag gehouden, twee heerlijke sponsordiners opgediend, twee ontspannen klankschalenconcerten laten klinken, bij een spinningmarathon hebben 20 mensen zich uit de naad en in het zweet gefietst, in ontelbare persoonlijke gesprekjes onze bedoelingen uitgelegd, spuitjes laten zetten, warme kleding, diamox en andere medicijnen aangeschaft, bergschoenen in het vet gezet en ja we willen wel weg, de bergen in al is het nog zo koud, de Himalaya zien en de Christel Mountain beklimmen. Aanstaande zaterdag 6 april is het dan eindelijk zover.

We hebben tot onze verbazing veel enthousiasme losgemaakt en ongelofelijk veel medewerking gekregen van vrienden en familie – daarvoor onze hartelijke dank – en dat… ja dat heeft zich uitbetaald. Met een aanmoedigingspremie van Vodafone voor de twee deelnemende medewerkers, Ben en Andi, zitten we nu op bijna €13.000, een bedrag dat we niet hadden durven dromen… Maar toch om een goed lopend revalidatieplan van twee jaar op te zetten en te financieren voor de meer dan 45 gehandicapte en blinde kinderen in de twee tehuizen van HEAD Nepal is zonder meer meer nodig, dus…

Als je nog altijd wilde doneren maar het vergeten bent, ja zoiets kan gemakkelijk blijven liggen of als je je alsnog gestimuleerd voelt door onze actie, aarzel niet en doneer

NL19 TRIO 0197 9254 80 tnv NepalGeeft Maastricht ovv Sponsortrek 2019

(negeer de mogelijke opmerking van je bank dat de naam NepalGeeft ! moet zijn)

Geplaatst in April-trek, Blog, Nieuws.

2 reacties

  1. Blijft een opmerkelijke actie dat 5 sportievelingen in de bloei van hun leven toch ook denken aan gehandicapten in verre armlastige oorden als berggebied Himalaya Nepal. Wij hopen t.z.t. een blik te mogen zien van bereikte positieve resultaten en blijven volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.