Sponsorloop mobiel schoolproject: dubbel en dwars geslaagd!

Mijn derde NIJMEEGSE 4-DAAGSE SPONSORLOOP – 4x 30 km lopen – had dit jaar als doelbestemming: het Mobiele Schoolproject voor 228 gehandicapte kinderen in noordwest Nepal van Stichting Nepal Geeft uit Maastricht.

De 4-daagse was dit jaar zwaar. Mijn nieuwe voetsteunzooltjes bleken nog onvoldoende ‘ingelopen’. En dat zat een succesvolle afloop wel pijnlijk dwars!  Dagelijks begonnen de voeten na pakweg 20-25 km te protesteren. Eerste Hulp van het Rode Kruis (= koelen met ijsklontjes!) was noodzakelijk om de laatste vijf km te kunnen volbrengen. Wonderlijk hoe snel mijn voeten na elke nachtrust toch volledig herstelden!

De vierde en laatste dag was een euforisch feest! Wat zijn de Nijmegenaren en vooral de studenten een enthousiast volkje! Dé klapper was wel het onthaal door een Maastrichts fanclubje van negen mensen bij de eindstreep!! Zie foto. Na afloop hebben mijn vrouw Valence en ik de fanclub getrakteerd op een Chinese maaltijd. Samen met de nog nagekomen sponsorbedragen (€400) kwam het eindbedrag uit op €2.500 euro!! Met dank aan de 66 sponsoren, dat wilt zeggen ca. ruim honderd personen uit het hele land!!

Reactie SNG-bestuur:

Wij hebben veel respect en waardering voor de sportieve prestatie van Eduard en zijn vanzelfsprekend ook bijzonder blij met de prachtige opbrengst van €2.500 die hij ‘bij elkaar heeft gelopen’. Uiteraard ook met dank aan zijn gulle sponsors. Kijk elders op onze website voor meer info over het Mobiele Schoolproject in het verafgelegen Humladistrict in noordwest Nepal.

Geplaatst in Blog, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.