Eindejaarsgroet

Himalayan Education and Development school – Nepal door Beeldwerk.TV

Er is alweer een jaar voorbij. Een veelbewogen jaar waarop wij als SNG met trots terugkijken. Dankzij uw steun hebben wij ook in 2019 veel bereikt. En vanzelfsprekend kijken wij samen met u uit naar het nieuwe jaar. Want ook in 2020 hopen wij op uw belangstelling en ondersteuning voor ons werk te mogen rekenen.

En waar kijken jullie dan met zoveel trots op terug, zo vraagt u zich wellicht af. Nou, onder andere op de uitermate constructieve en vruchtbare samenwerking met onze Nepalese partner HEAD in Simikot en dan met name Chhitup Lama. Voorzitter van HEAD en belangrijkste kartrekker van onze projecten.

Dan gaat het om

  1. Het lopende mobiele schoolproject (tot 1 juli 2020) in twee verafgelegen en straatarme districten om 228 gehandicapte kinderen op te vangen en te begeleiden naar het basisonderwijs en daarmee voor hen enig toekomstperspectief te creëren.
  2. De aanstelling van een gespecialiseerde leraar voor onderwijs aan de 45 blinde en slechtziende kinderen van de beide HEAD-opvanghuizen.
  3. De door Wilde Ganzen goedgekeurde aanvraag voor de start van een paramedische gezondheidspost in Simikot in het eerste kwartaal van 2020 ten behoeve van de kinderen van HEAD, Sahara Samuha (een dovenopvanghuis) en de Dalithgemeenschap in upper-Simikot.

En uiteraard de geweldige opbrengst van alle sponsoring, die dit jaar uit zal komen op meer dan € 20.000,-!
DANK DANK DAARVOOR!

Tenslotte spreken wij graag de hoop en wens uit, dat wij ook volgend jaar weer met uw steun een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de samenwerking met HEAD en daarmee aan de toekomst van de (gehandicapte) kinderen in Simikot – Humla.

Er is nog veel meer te vertellen, maar dat voert hier te ver. Lees daarom gerust verder op deze website en op die van HEAD. En uiteraard zijn wij altijd bereikbaar via info@nepalgeeft.org.

Hartelijke eindejaarsgroet,
Herman en Johan

Geplaatst in Blog, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.